Wakosda..?

 

De vergoedingen die ik hanteer zijn marktconform, en ongeveer dezelfde tarieven die mijn collega’s ook hanteren.

 

De eerste kennismaking en verkenning is gratis en vrijblijvend.

Wel hanteer ik dan een kleine bijdrage in de benzinekosten van €0,50 per kilometer enkele reis, ..het liefst terplekke contant te voldoen.

Dus is het bijvoorbeeld van mijn adres naar jouw adres 15 kilometer (volgens google maps) , dan betaal jij mij de eerste keer maar €7,50 tegemoetkoming in de benzinekosten.

 

Besluit je om van mijn diensten gebruik te maken dan vraag ik:

€35,00 voorrijkosten ..standaard voor de eerste 40 kilometer. Daarna €0,50 per extra gereden kilometer daar bovenop.

€35,00 per uur (minimum 2 uren schiettijd) met daarbij de eerste tien gedode ratten per avond gratis,

€5,00 per extra geschoten rat ..vanaf 11 of meer gedode ratten ..bovenop het uurloon.

 

Dus; ..voor een gemiddeld avondje jagen met maximaal 10 gedode exemplaren ben je dan ongeveer €105,00 kwijt. En voor elk gedood exemplaar boven die tien, reken ik dus €5,00 per rat extra.

 

Mijn accountant verstuurt na elke werkavond een factuur, die bij voorkeur binnen tien dagen moet worden voldaan. Eventuele vervolgafspraken bepaal jijzelf als klant, en zijn geheel vanuit jouw initiatief ..tenzij we samen iets anders hebben afgesproken.

Wel adviseer ik om de  behandeling na een week of 14 dagen te herhalen als de overgebleven rattenpopulatie weer enigszins tot rust is gekomen. Gebleken is dat na gemiddeld drie avondjes jagen het meeste succes wordt behaald, en het overgrote deel van alle aanwezige ratten dan wel is verwijderd.